Tim Bloemendaal wil meer vlieguren gaan maken en vertrekt bij de blauw-witten

Tim Bloemendaal zal K.v.v. Quick Boys aan het einde van het seizoen de rug toekeren. Beide partijen nemen met pijn in het hart afscheid van elkaar, maar zijn van mening dat de talentvolle verdediger annex middenvelder meer aan spelen moet toekomen om de volgende stap in zijn ontwikkeling te kunnen zetten.

Als eerstejaars senior wist Bloemendaal in het seizoen 2017-2018 een basisplaats te veroveren in het eerste elftal van de blauw-witten. Het product uit de eigen opleiding was in zijn debuutjaar tweemaal trefzeker. De multifunctionele Voorhouter verscheen ook in het promotiejaar van de club veelvuldig aan de aftrap. De laatste tijd kwam de 22-jarige Bloemendaal minder vaak in actie en maakte hij onlangs zijn vertrekwens kenbaar bij de Technische Commissie. Hoewel de clubleiding graag met de eigen kweek wil doorgaan, respecteert zij zijn keuze om elders meer vlieguren te kunnen maken. Met Bloemendaal is de afspraak gemaakt dat zijn verrichtingen bij zijn toekomstige club nauwlettend in de gaten zullen worden gehouden.

Langs deze weg wordt Tim Bloemendaal hartelijk bedankt voor de mooie momenten in de afgelopen jaren en wenst de clubleiding hem een succesvol vervolg van zijn voetballoopbaan toe.

Foto: Pro Shots