You’ll never walk alone

Beste Quick Boyzers,

De reguliere competities liggen stil, maar onze jeugdleden mogen gelukkig nog wel trainen en onderling wedstrijden spelen in onze eigen wintercompetitie. Zo hebben zij toch sociaal contact en kunnen zij hun hobby beoefenen.

Voor de senioren en niet-spelende leden zijn het minder vrolijke tijden. De huidige reglementen maken het onmogelijk om te trainen en wedstrijden zijn niet toegestaan. De KNVB heeft de amateurs die nog in het Bekertoernooi zaten uit het toernooi gehaald. De supportende leden kunnen geen wedstrijden bezoeken en hier ook niet over napraten in het clubhuis.

De winterstop is noodgedwongen vroeg ingezet en het wachten is nu op de berichtgeving over het hervatten van het voetbal in Nederland. Toch willen wij als club samen met al onze volwassen leden vóór de jaarwisseling een gevoel van samenzijn creëren. Hoe wij dit gaan doen, is nog even een verrassing!

Wel kunnen wij verklappen dat er vrijdag 18 december of zaterdag 19 december iets bij u wordt thuisbezorgd. Om dit te kunnen realiseren en teleurstellingen te voorkomen, vragen wij u om te controleren of uw adresgegevens juist zijn.

Hoe kunt u dit doen? Via internet of via de Voetbal.nl app.

Via internet

Wanneer u al gebruik maakt van de Voetbal.nl app of wanneer u zich al hiervoor geregistreerd heeft:

Ga naar https://www.voetbal.nl/inloggen

Wanneer u nog niet geregistreerd heeft:

Ga naar https://www.voetbal.nl/gebruiker/aanmaken

Wanneer u bent ingelogd klikt u onder uw naam op Instellingen. Wanneer hier uw juiste adresgegevens staan hoeft u niets te doen.

Wanneer uw adresgegevens onjuist zijn, klikt u op het potlood rechts van uw adresgegevens.

Voer uw postcode en huisnummer in en klik op bewerken.

Via de Voetbal.nl app

Open het menu en scroll naar Algemeen en kies voor Instellingen.

Kies onder Mijn gegevens voor Mijn persoonsgegevens.

Controleer uw gegevens en pas deze aan als dit nodig is.

Scroll helemaal naar onderen en kies voor Opslaan