Zaterdagochtend: voorverkoop FC Rijnvogels – Quick Boys (UPDATE)

Aanstaande zaterdag staat de terugwedstrijd van de Katwijkse derby tussen FC Rijnvogels en Quick Boys op het programma. Uit veiligheidsoverwegingen wordt een gelimiteerd aantal toeschouwers toegelaten op sportpark De Kooltuin, waarbij aangetekend dat het aantal toeschouwers dat naar verwachting deze wedstrijd wil bezoeken wel toegang kan krijgen tot het sportpark. 

Om een en ander enigszins te reguleren is in overleg met beide clubs besloten dat toegangsbewijzen alleen verkrijgbaar zijn via de voorverkoop bij de beide clubs. Op de wedstrijddag blijft het loket op De Kooltuin in principe gesloten. Indien u voornemens bent deze wedstrijd bij te wonen dient u uw toegangsbewijs in de voorverkoop aan te schaffen bij uw club. Dit geldt zowel voor FC Rijnvogels-supporters als voor Quick Boys-fans. 

Bij K.v.v. Quick Boys vindt in het clubhuis op sportpark Nieuw Zuid de voorverkoop op de volgende momenten plaats:

*Op donderdag 16 februari aanstaande tussen 20:00 uur en 22:00 uur in het clubhuis;
*Op zaterdag 18 februari tussen 11:00 uur en 12:00 uur in het secretariaat.

De prijzen van de kaarten zijn:

*Volwassenen: 8,00 EUR;
*65+ : 5,00 EUR;
*Jeugd t/m 12 jaar: 2,00 EUR.

Let op: deze kaarten dienen contant afgerekend te worden!

Nogmaals: maak gebruik van de voorverkoopgelegenheden, aangezien de kassa’s op de wedstrijddag gesloten blijven! Op donderdagavond wordt bovendien in het clubhuis rondgegaan met schalen haring en gebakken kipvleugeltjes.

Geef een antwoord