MATCHDAY! FC Rijnvogels – Quick Boys

MATCHDAY! Quick Boys speelt vanmiddag om 14.30 uur de dorpsderby bij FC Rijnvogels. Kom ook naar sportpark De Kooltuin en moedig de blauwwitten aan!

Momenteel is Quick Boys te vinden op de tiende plaats, terwijl FC Rijnvogels vijftiende is. Eerder dit seizoen werd het op sportpark Nieuw Zuid 1-2 voor de bezoekers. Max van Steen opende voor Quick Boys in de eerste helft de score. In de laatste vijf minuten van de wedstrijd ging het echter mis toen Arno Dijkstra en oud-Quick Boyzer Jaap van Duijn (penalty) scoorden.

Meer weten over de tegenstander van vanmiddag? Check dan de voorbeschouwing!

Lees daarnaast de voorbeschouwing met Max van Steen (Quick Boys) en Niels van Veen (FC Rijnvogels), over de wedstrijd van vanmiddag, maar ook over het seizoen tot nog toe, de snelle ontwikkeling van Max en de degradatiezorgen van FC Rijnvogels.