Darttoernooi Quick Boys O13-pupillen

Gepubliceerd op: 19-04-2017 21:00

Op vrijdag 28 april, de dag na Koningsdag, vindt er in de grote zaal van het clubhuis een groot darttoernooi plaats voor jeugdleden van de JO13-teams. We starten om 19.00 uur; de verwachte eindtijd is circa 22.00 uur.

Inschrijven is mogelijk via de inschrijfformulieren, verkrijgbaar bij de jeugdleiders of hieronder te downloaden. Het inschrijfgeld bedraagt slechts €2,-. Hier krijg je een gezellige en spannende avond voor terug, met ook nog wat te eten en drinken. Thuisblijven is duurder!

Mede dankzij bekende Nederlandse topdarters als Raymond van Barneveld en Michael van Gerwen is darten de laatste jaren steeds populairder geworden. De een kan beter darten dan de ander, maar... deelnemen is in dit geval belangrijker dan winnen.

Het inschrijfformulier moet uiterlijk aanstaande zaterdag 22 april worden ingeleverd in het koffiehokje bij veld 4 of evt. in de Commissiekamer, waarbij het inschrijfgeld direct betaald dient te worden. Wanneer je eigen dartpijlen hebt kun je deze meenemen, dat scheelt voor de organisatie weer.

Er zijn maar liefst 14 dartborden tot onze beschikking. We hopen op een grote opkomst!

Met sportieve groet,

De Jeugd Activiteiten Commissie


Inschrijfformulier darttoernooi Quick Boys O13

 

Agenda

 

 

Alles over het Quick Boys Gala 2015

Quick Boys Gala 2015

Van Maanen Taarten

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________