Taptoe op Nieuw Zuid

Door de Oranje Vereniging Katwijk aan Zee is het initiatief genomen om de traditie van de “open lucht taptoe” in Katwijk voort te zetten.
Dit alles met ondersteuning van de gemeente Katwijk middels een evenementensubsidie.
Het is de OV Katwijk aan Zee gelukt om zaterdagavond 26 september a.s. de muziekliefhebbers op sportpark Nieuw Zuid een zeer aantrekkelijk programma aan te bieden.
 
Deelname van Nederlandse topkorpsen als Kunst & Genoegen (Leiden), Adest Musica (Sassenheim), St. Jeanne ‘d Arc (Noordwijkerhout), Band of Liberation (Leiden) en uiteraard Door Vriendschap Sterk (Katwijk).
De verwachting is dat meer dan 2.500 toeschouwers deze (gratis) taptoe zullen bezoeken; de hoofdtribune zal sowieso geheel bezet zijn.
Het voorprogramma begint om 19.30 uur, de taptoe begint om 20.00 uur.
De muzikanten en (eerste) bezoekers worden vanaf 18.30 uur verwacht.

Voor de vrijwilligers van K.v.v. Quick Boys een extra activiteit waarvoor zij worden ingezet. Zo zal de kantine en de beide verkooppunten rondom het hoofdveld geopend zijn. Voor de muzikanten zijn een aantal kleedkamers beschikbaar terwijl de genodigden worden ontvangen in de businessclub. Deze is dan ook vanaf 18.30 uur alleen geopend voor de genodigden van de taptoe.
Wat betreft het parkeren van auto’s wordt het advies gegeven zoveel als mogelijk gebruik te maken van parkeerplaats Zuid. Voor de bezoekers uit Katwijk het nadrukkelijke advies om met de fiets naar Nieuw Zuid te komen.
Aan de QB leden het verzoek medewerking te verlenen betreffende de te nemen organisatorische maatregelen. U allen bent zaterdagavond gastheer / gastvrouw op ons fraaie sportpark Nieuw Zuid!

Na het ongetwijfeld welslagen van deze taptoe wordt op 5 mei 2010 opnieuw een taptoe op sportpark Nieuw Zuid gehouden. Een grootse bevrijdingstaptoe, geprogrammeerd in het kader van het te vieren eeuwfeest van de OV Katwijk aan Zee.

Geef een antwoord