Nieuwe sponsor voor Dames 1

Het team leeft mee met keepster Marysia Steenbeek
Het vrouwenvoetbal bij Quick Boys zit in de lift. Er is plezier, goede trainers en coaches, een sterke technische staf met een duidelijk beleid, een vereniging die het vrouwenvoetbal ondersteunt en er wordt meer gedaan voor de speelsters naast de wekelijkse voetbalwedstrijd. Er is niet alleen een stijgend ledenaantal, maar ook sponsors willen investeren. En dat is best bijzonder in deze economisch moeilijke tijd.

Quick Boys Dames 1 is derhalve zeer verheugd dat een nieuwe sponsor heeft willen investeren in een thuis- (zie foto) en uittenue.
Op de foto hieronder staand v.l.n.r.: Marco van Aalst (trainer/coach), Anne van Duijn, Marion van der Plas, Saskia Ouwehand, Martine van Duijn, Henrieke van Rijn, Vivian Freke, Rianne Schuitemaker en het sponsorpaar van First/Man Schuitemaker
Zittend v.l.n.r.:Willeke Koekebakker, Debbie de Best, Marysia Steenbeek, Linda van Duijn en Michelle Diesveld.

Op dit moment verblijft Marysia Steenbeek (zie foto rechts) in Afghanistan waar zij werkzaam is in Kamp Holland. De webredactie en de selectie van Dames 1 willen Marysia een succesvolle missie toewensen en hopen haar weer in goede gezondheid te kunnen begroeten op sportpark Nieuw Zuid.

Geef een antwoord