Blessure? Als Quick Boys-lid kan je gebruikmaken van de diensten van PMC Katwijk

… klik voor meer informatie
Zoals eerder vermeld is vanaf het begin van dit lopende voetbalseizoen 2010-2011 de sportfysiotherapeut van Paramedisch Centrum Katwijk-Rijnsburg niet meer op maandagavond op de club aanwezig, maar  is er de mogelijkheid om een blessure te laten beoordelen en uitvoeren op de praktijk. Dit geldt niet alleen op de maandagavond maar van maandag t/m vrijdag en ook overdag. Hiermee vertrouwt PMC Katwijk-Rijnsburg er op een nog betere service voor alle leden van Quick Boys te kunnen verlenen. Een afspraak kan hiervoor gemaakt worden op nummer 071-4074384.  Geef hierbij aan dat je lid van Quick Boys bent. Er wordt dan in overleg met u een afspraak gemaakt op een van onze locaties.

Alle leden (jeugd, senioren, selectie, recreanten) kunnen hiervan gebruik maken, dus wanneer er lichamelijke ongemakken zijn en je wilt hierover een deskundig advies kun je een afspraak maken.
Wat kan je verwachten:

  • de afspraken duren 15 minuten;
  • er is een gesprek en een onderzoek;
  • er vind een klachten analyse plaats;
  • er wordt (sport)advies gegeven;
    (eventueel overleg met trainer/leider);
  • er wordt dus nog niet behandeld!

Mocht blijken uit het bovenstaande dat fysiotherapie noodzakelijk is, dan wordt hiervoor een vervolg afspraak gemaakt. Onderzoek en behandelingen worden gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar volgens de daarvoor geldende regels.  Zie ook de website www.pmckatwijk.nl (patienteninformatie; tarieven en vergoedingen) voor verdere informatie.

Geef een antwoord