Quick Boys E4 kampioen

Inclusief mooi videoverslag van de kampioenswedstrijd
Zaterdag 27 april was het dan eindelijk zo ver…… de kampioenswedstrijd! Quick Boys E4 kon thuis tegen Wassenaar E2 met nog maar 1 puntje te behalen, kampioen worden. In deze competitie was de E4 voor veel teams te sterk. Slechts driemaal werd er gelijkgespeeld en eenmaal verloren. 
Wat de jongens voor de wedstrijd nog niet wisten, was dat onze enige concurent Meerburg die ochtend gelijk had gespeeld tegen Valken’68. Ze waren dus al kampioen!

Om de jongens lekker scherp te houden hadden we dat niet verteld. En dat ze gretig waren dat bleek, ondanks alle kreten van de Wassenaarse coach had Wassenaar niets in te brengen. Na een ruststand van 6-0 werd met maar liefst 10-0 gewonnen! Het publiek genoot van een schitterende wedstrijd. Het ene doelpunt nog mooier dan het andere. Quick Boys E4 is de terechte kampioen! En dat moest gevierd worden….

De (kinder)champagne gleed door de dorstige kelen en het “Waar Het Groene Veld Ons Wacht” werd luidkeels door de jongens gezongen. Na de bloemen van Marijke sprongen ze met kleding en al onder de douche.
Jongens geweldig gedaan, gefeliciteerd met deze teamprestatie. 

Via de link http://www.youtube.com/watch?v=YL04DykjaQc  kan je de samenvatting van de wedstrijd bekijken (de moeite waard).

De begeleiders,
Marco, Gijs en Klaas

Geef een antwoord