Sinterklaasfeest voor Landenteams en F-pupillen zeer geslaagd

Alle kinderen gingen met een cadeau huiswaarts
Vrijdag 29 november was het weer zover: het jaarlijkse Sinterklaasfeest voor de kleintjes van onze vereniging werd gehouden.

De eerste sessie was voor de landenteams, waarbij 60 kinderen aanwezig waren. Om 16.15 uur kwamen de eerste kinderen binnen, om 16.30 uur werd het programma aangevangen. Vlak hiervoor arriveerden twee zwarte pieten, die met een scooter de zaal binnenkwamen. Even later kwam ook Sinterklaas, met de auto van de brandweer, naar het sportpark.

Er werd veel gezongen en de polonaise werd gelopen. De zwarte piet op de scooter was een beetje luidruchtig, de overige pieten waren ook erg druk. Rond kwart over vijf verlieten Sint en zijn pieten het sportpark weer. Ieder kind ging met een cadeau naar huis, waarna de zaal werd omgetoverd voor de tweede sessie.

Om 18.00 uur begon vervolgens het Sinterklaasfeest voor de F-pupillen. Hier waren ruim 100 kinderen aanwezig. De zwarte piet kwam weer terug met de scooter, met daar achter de Sint en 6 zwarte pieten. Bij de F-pupillen werd een bingo gehouden, onder leiding van de Sint en de hoofdpiet. Helaas snapten zij er in het begin weinig van, in Spanje speelt men geen bingo, maar nadat het een en ander was uitgelegd, ging het toch wel soepel. Het liep iets uit, maar om 19.00 uur ging Sinterklaas weer op weg naar zijn volgende afspraak. Hierna werden de cadeaus uitgedeeld door de zwarte pieten. Het was al met al een zeer geslaagde middag.

Wij bedanken iedereen die aanwezig was voor hun inzet deze middag. Daarnaast bedanken we de sponsors Concorp en Vrumona voor het sponsoren van respectievelijk het snoepgoed en het drinken. Verder zijn we natuurlijk ook Sinterklaas en zijn zwarte pieten dankbaar dat zij ook dit jaar weer tijd voor ons konden vrijmaken. De foto’s van deze geslaagde middag komen binnenkort online.

Dan nog aandacht voor het volgende…
De volgende activiteit is de Oliebollenmiddag. Deze zal gehouden worden op maandag 30 december om 14.30 uur. Er zal deze middag een grote bingo gehouden worden met leuke prijzen en wellicht zal er ook een film worden gedraaid. Deze middag is voor alle E- en F-pupillen.

De Oliebollenmiddag zal ongeveer duren tot 17.00 uur. Bij deze activiteit kunnen wij nog hulp gebruiken van jeugdleiders en ouders van onze pupillen. Kom dus allen om ook deze middag tot een succes te maken!

De Jeugd Activiteiten Commissie

Geef een antwoord