Prijswinnaars Speculaaspoppenactie

Welke jeugdspelers hebben de meeste poppen verkocht?
Afgelopen zaterdag hebben de jeugdleden de speculaaspoppen opgehaald en uitgedeeld. De organisatie weet te melden dat bijna 1.100 poppen zijn verkocht, een heel mooi aantal! Met de opbrengst van de verkoop kunnen weer leuke dingen worden georganiseerd voor de jeugd! Hieronder vinden jullie het beste verkoopteam en de beste verkopers en verkoopsters.

Het team dat de meeste poppen heeft verkocht en naar een thuiswedstrijd van het Nederlands Elftal mag is Quick Boys F12 en zij bestaat uit:

Ilse van der Bent, Jan Buis, Jamy van Duijn, Lucas van Duijvenbode, Teun Guijt, Tim Lange, Inge van de Linde, Corjan van Vliet, Bas Vooijs en Job de Vreugd. Van harte gefeliciteerd met deze prijs!

De beste individuele verkopers en verkoopsters zijn:
Op nummer 2: Corjan van Vliet – F12 – 29 stuks
Op nummer 3: Stijn van Rijn – F15 – 28 stuks
Op nummer 4: Mariet Zwaan – D6 – 27 stuks
Op nummer 5: Tim Lange – F12 – 23
Op nummer 6: Boaz van Maanen – F4 – 22 stuks
Op nummer 7: Willian Hartevelt – F2 – 21 stuksOp nummer 8: Marc van der Niet – E6 – 17 stuks
Op nummer 9: Hannah Verburg – D6 – Jarno van Duijn – F1 – Damian Beltman – F1 – Bram van der Wiel – F2 – 16 stuks
Op nummer 10: Julian Wagemaker – Denemarken – Dani de Koning – E7 – Jerry van der Mark – F1 – Jamy van Duijn – F12 – 15 stuks

En de winnaar van de verkoopactie van de speculaaspoppen is:

Coen Peeman – Quick Boys E7 – 40 stuks!

De prijzen worden a.s. zaterdag vóór aanvang van de wedstrijd van Quick Boys 1 uitgereikt op het hoofdveld. Daarnaast zijn de winnaars ook meteen gekozen tot het Team van de Week en mogen zij het eerste elftal begeleiden richting het veld. De spelers dienen uiterlijk 14:15 uur aanwezig te zijn onder de tribune. Door zullen zij door de organisatie worden opgevangen.

Geef een antwoord