Busreis naar SDC Putten (UPDATE)

Wedstrijd afgelast, maar kaartjes blijven geldig.
Update 12:25 uur: De wedstrijd bij SDC Putten is door de regenval helaas afgelast. De kaartjes voor de busreis blijven wel geldig, hierover zal binnenkort nader bericht verschijnen.

Morgen (zaterdag) speelt Quick Boys de belangrijke uitwedstrijd tegen SDC Putten. Op sportpark De Putter Eng kan de formatie van trainer Ted Verdonkschot de tweede periodetitel pakken. 

Wil je bij deze wedstrijd aanwezig zijn, dan kun je gebruikmaken van het georganiseerd busvervoer. Tijdens de reguliere inschrijving op donderdagavond in het clubhuis is bus 1 volgeboekt. In de tweede bus zijn nog plaatsen beschikbaar. Geef je daarom vandaag nog op door een mail te sturen naar sv@quickboys.nl, door vanavond langs te komen op de ledenvergadering van de Supportersvereniging (klik HIER ) of een DM te sturen naar het Twitter-account van de Supportersvereniging Quick Boys (klik HIER ).

Voor het geld hoef je het niet te laten: de kosten bedragen slechts € 7,50 voor leden van de Supportersvereniging en € 10,00 voor niet-leden. De bus vertrekt om 12:30 uur vanaf de Laan van Nieuw-Zuid. Voor een hapje en een drankje wordt uiteraard gezorgd.

Geef een antwoord