Mike Ruijter gaat voor derde seizoen bij Quick Boys

De selectie van K.v.v. Quick Boys voor het seizoen 2015-2016 krijgt steeds meer vorm. Ook Mike Ruijter zal volgend jaar op sportpark Nieuw Zuid te bewonderen zijn. De verdediger gaat voor zijn derde seizoen bij de blauwwitten.

De 24-jarige Ruijter kwam twee seizoenen geleden over van zondagtopklasser AFC uit Amsterdam en groeide op Nieuw Zuid uit tot een vaste waarde. De inwoner van Badhoevedorp heeft zijn plek gevonden bij Quick Boys en verbindt zich daarom voor nog een seizoen aan de club. De kopsterke verdediger kwam tot nu toe tot acht basisoptredens en scoorde hierin één keer.

Technisch Manager Gert Aandewiel is tevreden over de inbreng van de sympathieke mandekker. “Ruijter heeft bewezen over goede verdedigende kwaliteiten te beschikken. Bovendien zijn wij van mening dat er, mede gezien zijn leeftijd, nog meer dan voldoende rek in zijn ontwikkeling zit. Ook in de kleedkamer is hij van grote waarde voor het team.” Dat laatste wordt beaamd door de speler in kestie. “Ik denk dat ik een soort aanvoerder buiten het veld ben. Bij Quick Boys voel ik me erg thuis en ik ben dan ook heel blij dat ik nog minimaal een jaar op Nieuw Zuid kan blijven spelen. Ik kom bij een heel mooie club vandaan en speel nu voor een fantastische club. Wat wil je nog meer?” besluit de lange centrumverdediger.

Langs deze weg wordt Mike Ruijter heel veel succes en plezier toegewenst met het vervolg van zijn sportieve carrière op Nieuw Zuid. 

Geef een antwoord