Quick Boys kan ook volgend seizoen over Mike Derlagen beschikken

Vandaag heeft Mike Derlagen overeenstemming bereikt over een langer verblijf bij Quick Boys. De linksback is bezig aan zijn tweede seizoen op sportpark Nieuw Zuid en zal derhalve ook volgend voetbaljaar de blauwwitte clubkleuren verdedigen.

Derlagen (28) maakte vorig seizoen zijn entree op sportpark Nieuw Zuid en groeide uit tot een constante factor in het elftal van trainer Ted Verdonkschot. In zijn debuutjaar werd de inwoner van Oostzaan direct verkozen tot speler van het jaar. Ook in het huidige voetbaljaar is Derlagen een vaste waarde bij de blauwwitten. “Mike speelt hier nu twee jaar en vult een belangrijke positie in, zowel binnen als buiten het veld. Bovendien is een betrouwbare linksback zeer schaars. Volgend seizoen zal hij als mentor van Joey Ravensbergen moeten gaan fungeren. Wij zijn blij dat we met hem hebben kunnen verlengen”, reageert technisch manager Gert Aandewiel.
“Ik heb het uitstekend naar mijn zin bij Quick Boys”, aldus Derlagen. “De laatste weken heb ik heel veel berichten van de supporters via WhatsApp en Facebook gekregen. Dat heeft mij heel erg goed gedaan! Het is geweldig dat ik nu een overeenstemming bereikt heb,” besluit de accountmanager van een softwareleverancier en eigenaar van een bootcampbedrijf.

Derlagen is de twaalfde speler uit de huidige A-selectie die ook volgend seizoen actief zal zijn op Nieuw Zuid na Anthony Bentem, Jesse Driebergen, Philippe den Hartog, Milan Hoek (doorlopend contract), Jaap van der Plas, Pascal van der Plas, Stefan van der Plas, Joey Ravensbergen, Mike Ruijter, Thom de Vries en Martijn de Zwart (doorlopend contract).

Geef een antwoord