Arwin Guijt en Cor Varkevisser winnen 5e Quick Boys Voetbalquiz

Vorige week vond de jubileumeditie van de Quick Boys Voetbalquiz plaats. Meer dan 60 koppels hadden zich ingeschreven voor de vijfde jaargang van het evenement. Niels van Duijvenbode en Berry Kralt, de winnaars van de voorgaande twee edities, werden van de troon gestoten door Arwin Guijt en Cor Varkevisser.

Ook dit jaar werd de Quick Boys Voetbalquiz georganiseerd door de Supportersvereniging in samenwerking met Quiztion Productions uit Lisse. De presentatie was in handen van Andy Houtkamp. De bekende sportverslaggever van NPO Radio 1 trakteerde de deelnemers op een zestigtal pittige vragen over international, nationaal en amateurvoetbal. Diverse inleidende filmpjes leidden tot de nodige hilariteit in het sponsorhome.

Uiteindelijk trok het duo Guijt – Varkevisser aan het langste eind en won zij de felbegeerde voetbalreischeque van VakantieXperts Reisburo Katwijk ter waarde van liefst 500 Euro. Op de tweede plaats eindigde Van Duijvenbode en Kralt, de winnaars van de voorgaande edities. Zij ontvingen twee kaarten voor een wedstrijd van het Nederlands Elftal.

De organisatie, die kan terugkijken op wederom een geslaagde editie van de Quick Boys Voetbalquiz, wil langs deze weg de Businessclub hartelijk danken voor het beschikbaar stellen van het sponsorhome voor het evenement. Daarnaast worden ook alle deelnemers hartelijk bedankt voor hun deelname.

Huisfotograaf Hans van Duijn maakte een reportage van de avond. Klik HIER om de foto’s van de vijfde editie van de Quick Boys Voetbalquiz te bekijken.

Zie QB_voetbalquiz_-_eindstand voor de volledige eindstand van de quiz! 

Geef een antwoord