Quick Boys E5 nu al kampioen

De allereerste kampioen is bekend. Quick Boys E5 is door de concurrentie niet meer in te halen en heeft daarom de titel nu al binnen. Na maar liefst 11 overwinningen en twee gelijke spelen heeft de ploeg van Peter de Niet het felbegeerde kampioenschap binnen. Vaak met aantrekkelijk voetbal, goed positiespel, tikkie-takkie, en veel, heel veel doelpunten: 88.

Na de kerst was het niet meer de vraag of, maar wanneer Quick Boys E5 kampioen zou worden. De achtervolgers deelden vaak de punten of verloren, terwijl de E5 er bijna altijd met de volle buit vandoor ging. Soms wat gelukkig. Uit bij SJC viel de winnende goal, een omhaal van Arnout Blok, de 5-6, in de slotseconde. En ook thuis tegen Noordwijk sloeg Quick Boys E5 vlak voor tijd na een 3-2 achterstand alsnog toe uit een verwoestende vrije trap van Sem Zuijderduijn: 4-3. En de allermooiste overwinning was natuurlijk die in de thuiswedstrijd tegen dorpsgenoot Katwijk: 5-1.

Het kampioenschap is zaterdag uitgebreid gevierd met een ereronde op Nieuw Zuid, bekers en medailles en nog veel meer. Het is de eerste titel voor trainer Peter de Niet, die de afgelopen jaren al veel Quick Boys-talenten heeft opgeleid en klaargestoomd voor de top. Ook dit jaar lieten zijn boys zich weer van hun allerbeste kant zien.

Quick Boys E5 wil naast de titel ook nog graag de beker winnen. De cupfighter overleefde de bekerpoule en klopte daarna door een golden goal van Valiant van Bers Valken E2 (2-1) en Warmunda E1 (4-1). Nu wacht de confrontatie met ROAC E1 uit Rijpwetering.
De kampioensploeg bestaat uit keeper Rick Ouwehand, de verdedigers Thijs de Niet, Luuk van Duijvenbode, Julian Hoogendoorn en Sem Zuijderduijn en de aanvallers Thijmen van Leeuwen, Ard Jan van Duijvenbode, Arnout Blok en Valiant van Bers. Trainer-coach: Peter de Niet. Coach: Peter Blok.

 

Geef een antwoord