Kennismaken met… Mohamad Mahmoed

Over anderhalve week, op zaterdag 13 augustus, trapt Quick Boys het nieuwe seizoen af met een uitwedstrijd bij FC Lisse. Dit seizoen zal Quick Boys uitkomen in de Derde Divisie. Dit zal in ieder geval gebeuren met nieuwkomers Jordy Groot, Yassire Hamdani, Kenneth Misa-Danso, Jason Oost en Mohamad Mahmoed. De aanwinsten zullen zich aan de hand van enkele korte vragen introduceren. Mohamad Mahmoed sluit, in ieder geval voorlopig, het rijtje af.

Naam: Mohamad Mahmoed
Woonplaats: Delft
Leeftijd: 21 jaar
Positie: Controlerende middenvelder
Vorige clubs: Delfia, Sparta Rotterdam, PSV en NEC
Erelijst: Beker Landelijke Eredivisie (met PSV A1)



Wie is Mohamad Mahmoed?

“Ik ben een middenvelder die graag het spel wil maken en zowel als verdedigende speler alsmede als verbindingsspeler uit de voeten kan. Mijn voornaamste kwaliteiten zijn mijn tweebenigheid, en ik kan goed ballen afpakken van de tegenstander. Naast het voetballen heb ik het druk met mijn eigen zaak, waar ik veel te vinden ben. Mijn hobby’s tot slot zijn series kijken en af en toe wat leuks doen met vrienden.”

Waarom Quick Boys?
“Mijn zaakwaarnemer heeft contact gehad met de club, waarna ik de kans heb gekregen hier mee te trainen. Vanaf de eerste dag dat ik hier was, had ik een goed gevoel bij de club. Ik ben warm ontvangen door de technische staf en de spelers. Quick Boys komt op mij over als een fijne club met goede supporters.”

Ambities dit seizoen
“Mijn eigen ambitie is in de eerste plaats om zo snel mogelijk fit te worden, zodat ik dit seizoen veel voor Quick Boys kan betekenen. Ik verwacht van mijzelf dat ik er alles aan ga doen om dat te bereiken. Van het team verwacht ik dat we bovenin mee zullen strijden in de competitie. Hopelijk kunnen we ook ver komen in de beker. Met onze brede en sterke selectie gaan we daar in ieder geval alles voor doen.”

Voorgaande “Kennismaken met…”:
Jordy Groot

Yassire Hamdani
Kenneth Misa-Danso
Jason Oost

Geef een antwoord