Kennismaken met… Jordy Groot

Over precies een maand gaat het seizoen 2016/2017 van start. Dit seizoen zal Quick Boys uitkomen in de Derde Divisie. Dat zal in ieder geval gebeuren met de nieuwkomers Jordy Groot, Yassire Hamdani en Kenneth Misa-Danso. De aanwinsten zullen zich aan de hand van enkele korte vragen introduceren. Deze week is het de beurt aan Jordy Groot.

Naam: Jordy Groot
Woonplaats: Noordwijk 
Leeftijd: 28 jaar
Positie: Linksback, centraal achterin of verdedigende middenvelder
Vorige clubs: DSOV, AFC, Voorschoten’97 en SJC 
Erelijst: 2x promotie via de nacompetitie (SJC)

Wie is Jordy Groot?
“Ik ben een voetballer met snelheid en ik heb een sterk linkerbeen. In het dagelijks leven werk ik bij een thuiszorgwinkel. Voor dit bedrijf lever ik onder meer hulpmiddelen zoals hoog/laagbedden bij klanten thuis. Ook heb ik een dochter van tweeëneenhalf jaar en een zoontje van acht maanden, dus het is druk genoeg thuis!”

Waarom Quick Boys?
“Quick Boys is natuurlijk een fantastische club, als die bellen twijfel je niet! Ik heb genoeg filmpjes gezien van het kampioensfeest vorig seizoen en de supporters die altijd in grote getale aanwezig zijn, dat maak je nergens anders mee. De eerste weken hier op Nieuw Zuid zijn me prima bevallen, ik ben goed opgevangen door de jongens. Het trainingsweekend in Zeeland afgelopen weekend was ook een goede manier om kennis te maken met iedereen.”

Ambities komend seizoen
“Ik zal mijn best gaan doen om een basisplaats te veroveren in het team. Verder hebben we een sterke competitie met een aantal mooie derby’s. Ik denk dat Quick Boys hier zeker een rol van betekenis in gaat spelen. We gaan er in ieder geval vol tegenaan met z’n allen!”

Geef een antwoord