Contractverlenging voor Matthijs Koster

Ook in het seizoen 2022-2023 zal Matthijs Koster deel uitmaken van de A-selectie van K.v.v. Quick Boys. De 23-jarige middenvelder heeft een handtekening gezet onder een nieuw contract en blijft daarmee verbonden aan de club waar hij zijn hele leven speelt.

Als kleine jongen zette Koster zijn eerste stappen op sportpark Nieuw Zuid. In de Landenteams, de interne competitie voor de allerkleinsten, maakte hij kennis met de sport die hem zo lief is. Uiteindelijk doorliep de geboren en getogen Katwijker de gehele jeugdopleiding van de blauw-witten en maakte op 23 maart 2019 voor de eerste keer zijn opwachting in de hoofdmacht als invaller in de gewonnen uitwedstrijd tegen Eemdijk.

Sinds het huidige voetbaljaar maakt Koster als volwaardig lid deel uit van de selectie van trainer Edwin Grünholz. Het aantal optredens blijft vanwege blessureleed tot nu toe beperkt tot zijn invalbeurt in het thuisduel met Kozakken Boys, maar sinds enkele weken is de halfspeler weer volledig fit. De Technische Commissie gelooft in zijn kwaliteiten en geeft Koster dan ook volgend seizoen de kans om te laten zien wat hij in huis heeft.

Langs deze weg wordt Matthijs Koster van harte gefeliciteerd met zijn contractverlenging en hoopt de clubleiding op een succesvol vervolg van zijn voetballoopbaan op Nieuw Zuid.