GEZOCHT EHBO-ers

Het nieuwe seizoen is alweer even op weg en dat heeft helaas ook de  nodige blessuregevallen opgeleverd. Niet allemaal even ernstig gelukkig maar iedere blessure verdient het om goed behandeld te worden.

Met zoveel voetballende leden, gebeuren er ook regelmatig “ongelukjes” op en rond de velden: van een bloedneus tot zelf een reanimatie aan toe.

Quick Boys beschikt al over een team van enthousiaste EHBO-ers maar er is zeker plek voor nieuwe EHBO-vrijwilligers. De drukte op een willekeurige zaterdag op ons sportpark betekent ook een grotere kans op wat voor medische calamiteit dan ook.

Een impressie van hoe een EHBO-dienst eruit ziet en wat er van je wordt verwacht, vertellen Heleen en Vera jullie in de video hieronder.

Wij zoeken nieuwe EHBO-ers!

Het EHBO-team doet dit allemaal met veel liefde voor de club, maar komt de laatste periode wel wat handjes tekort. 

Jouw hulp is dan ook van harte welkom! 

Ben je al in het bezit van een EHBO-, BHV- en/of AED-diploma, bijvoorbeeld omdat je die vanuit je functie in het dagelijks leven nodig hebt, dan zijn we op zoek naar jou en kun je ons misschien helpen door af en toe op zaterdag een dienstje te lopen.

Geen EHBO-diploma, maar toch interesse?

Niet getreurd, want Quick Boys bied eens per jaar een gratis EHBO-cursus aan, waarna je (bij correcte afronding) een diploma krijgt en kan aansluiten bij het team.

Onze club zoekt ook nog vrijwilligers die bevoegd zijn om de AED-apparaten te bedienen en hartmassage mogen uitvoeren. Ook hiervoor zijn cursussen beschikbaar, een vereiste hiervoor is wel dat je lid bent van de vereniging.

Dus meld je snel aan bij de EHBO-coördinatoren Heleen van Beelen (mobiel 06-12607526) of Kees Wolthaus (06-22461737).