Nieuwe commissie vrijwilligerszaken

De voetbalclub Quick Boys mag trots zijn op de vele vrijwilligers die de club al meer dan 100 jaar in goed vaarwater houden. Quick Boys is echter méér dan een voetbalclub. Voor veel leden is Nieuw Zuid de plek waar zij opgroeien, waar vriendschappen voor het leven ontstaan en waar invulling wordt gegeven aan het begrip ‘’Quick Boys familie’’.

Het ligt dan ook voor de hand dat vrijwilligers die zich inzetten voor de club goed gefaciliteerd dienen te worden. Een laagdrempelig aanspreekpunt voor bijvoorbeeld hun ideeën, beschikbaarheid, suggesties of verbeterpunten kan daar een bijdrage aan leveren.

Heden ten dage vereist de dynamiek van het vrijwilligerswerk een pragmatische en creatieve invulling. Om daarin te voorzien en ook om maatwerk te kunnen leveren, heeft het bestuur een Commissie Vrijwilligerszaken samengesteld. Nico van Duijvenvoorde, Willeke Koekebakker en Lennart van der Plas nemen daarin het voortouw en zijn vanaf heden te bereiken via vrijwilligerszaken@quickboys.nl, of aan te spreken op de club. Zij stellen zich graag kort aan jullie voor.

Nico van Duijvenvoorde (1964) begon als 10-jarige met voetballen bij Quick Boys, doorliep de jeugdopleiding en kwam via de A1 in het derde elftal terecht. Later was hij onder meer vele jaren begeleider en assistent-trainer, coördinator van de landenteams, bestuurslid jeugdzaken en coördinator van het vrouwenvoetbal. Beroepsmatig is Nico al 35 jaar werkzaam bij AkzoNobel (Sikkens) in Sassenheim.

Willeke Koekebakker (1990) maakte als 17-jarige haar entree bij Quick Boys Dames 1. Tegenwoordig speelt ze in het 30+-vrouwenteam en is ze trainster van een JO14-team. Naast het voetbal is Willeke actief in Alphen aan den Rijn e.o., waar zij beheerster is van drie kinderboerderijen.

Lennart van der Plas (1994) startte op zijn twaalfde met de Quick Boys Hyve, het eerste social medium waar onze club op actief was. Tegenwoordig is hij lid van het Mediateam en medeverantwoordelijk voor de content op de website en social media van Quick Boys. In het dagelijks leven werkt Lennart voor de VVD in de Tweede Kamer in Den Haag.