Sfeerteam Quick Boys zoekt sponsoren

Wie herinnert zich niet de prachtige sfeeractie op de honderdste verjaardag van onze club? Of het vuurwerk bij de eerste training van dit seizoen? De sfeeracties van Quick Boys zijn al jarenlang van hoog niveau, mede dankzij het team van Tifosi QB. Maar voor de acties is geld nodig, dus komen de mannen met een oproep.

“Het is wel bijzonder, de setting is ongekend mooi hier”, zo zei voormalig topspits Ruud van Nistelrooij, die deze zomer als trainer van Jong PSV te gast was op sportpark Nieuw Zuid. Als echte Quick Boyzers zijn we trots op onze club en de bijbehorende accommodatie die door heel Nederland bekend is. Maar het kan natuurlijk altijd nog mooier! Om sprekende spandoeken en merchandise te blijven maken, zoekt Tifosi QB sponsoren!

Zowel particulieren als bedrijven kunnen helpen, met naamsvermelding of anoniem. Een donatie doen is mogelijk door via Instagram of Facebook contact op te nemen met Tifosi QB, op de club Martijn Zweistra of Ron van Dijk aan te spreken of te mailen met Martijn.