Quick Boys oefent tegen Jong ADO Den Haag

Voordat Quick Boys de competitie op zaterdag 26 februari hervat met de uitwedstrijd tegen GVVV, speelt de formatie van trainer Edwin Grünholz aankomend weekend het afsluitende oefenduel met Jong ADO Den Haag. De aftrap op sportpark Nieuw Zuid is om 14:30 uur.

De blauw-witten hebben langer dan andere clubs uit de Jack’s League de tijd om zich voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. Met andere woorden: Quick Boys staat langer stil dan de competitiegenoten. Om in het ritme te blijven, hebben de Katwijkers eerder geoefend tegen ARC (4-0), Ter Leede (0-1), FC Rijnvogels (5-1) en Spakenburg (3-2).
De technische staf wil aanstaande zaterdag tegen de beloften van de Hagenaars de spreekwoordelijke punten op de i zetten voordat er een begin gemaakt gaat worden aan het drukke speelschema van de komende maanden.

Toeschouwers zijn welkom, maar het bestuur van de club wil een ieder wijzen op het geldende coronaprotocol zoals gepubliceerd op de website. Klik HIER voor meer informatie over de maatregelen.

Alvast bedankt voor de medewerking en veel plezier bij het oefenduel tussen Quick Boys en Jong ADO Den Haag!