Voorbeschouwing ADO’20 – Quick Boys

Aanstaande woensdag gaat Quick Boys in Heemskerk een nieuwe poging wagen om het hoofdtoernooi van de TOTO KNVB Beker te bereiken. De laatste deelname dateert van zes jaar geleden toen de blauw-witten in de eerste ronde verloren van de profs van FC Volendam.
Het tweede voorrondeduel tussen ADO’20 en Quick Boys begint om 20:00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter M.G.J. Dogterom. De inwoner van Sommelsdijk wordt geassisteerd door S.R. de Groot en C.A.M. Maas. Uiteraard organiseert de Supportersvereniging weer een busreis naar deze uitwedstrijd. Reis mee en steun Quick Boys in het bekerduel met ADO’20!

Bekeravontuur
Natuurlijk ligt de prioriteit bij de competitie, maar uiteraard zal de formatie van trainer Thomas Duivenvoorden er alles aan doen om deelname aan het lucratieve bekeravontuur te bewerkstelligen. In de voorgaande drie seizoenen strandden de blauw-witten telkens in de tweede kwalificatieronde. De gedachten van de oudere supporters gaan uit naar het seizoen 2007-2008. Destijds wist Quick Boys door te stoten naar de kwarfinales van het bekertoernooi. Meer recent reikten VVSB en Spakenburg zelfs tot de laatste vier.

Oude bekende
Met Henry Opoku treft Quick Boys woensdagavond een oude bekende. De inmiddels 32-jarige rechtsback was in het verleden drie seizoenen actief op sportpark Nieuw Zuid en groeide uit tot een van de publiekslievelingen bij de blauw-witte fans.
ADO’20, met trainer Roy van der Mije aan het roer, kent tot nu toe een voortvarende seizoensstart in de Betnation Divisie. De promovendus pakte tot nu toe tien punten uit de eerste vijf wedstrijden. Afgelopen weekend waren de Heemskerkers met 0-1 te sterk voor Rijnsburgse Boys. Quick Boys is dus gewaarschuwd.

Busreis
Wil je bij deze wedstrijd aanwezig zijn, dan kun je gebruik maken van georganiseerd busvervoer. Je kunt je hiervoor vanavond (maandag 18 september) tussen 20:00 en 21:30 uur opgeven in het clubhuis op sportpark Nieuw Zuid. De kosten voor het retourtje naar Heemskerk bedragen slechts 12,50 EUR. De bus naar ADO’20 vertrekt woensdag 20 september om 18.30 uur vanaf de Laan van Nieuw-Zuid. Het bekerduel in Heemskerk begint om 20.00 uur. Het meenemen van eigen (alcoholische) dranken is niet toegestaan.

Online voorverkoop
Inmiddels is de online kaartverkoop door de thuisclub gestart. Maak gebruik van deze mogelijkheid om eventuele wachtrijen bij de kassa’s op de wedstrijddag te omzeilen. Klik HIER om de tickets te bestellen. Reis mee en steun Quick Boys in Heemskerk! Het belooft een sfeervolle bekeravond te worden.