Quick Boys JO11-1 kampioen

Afgelopen zaterdag is Quick Boys JO11-1 kampioen geworden in de hoofdklasse-D. Met veel toeschouwers langs de lijn begonnen de jongens met gezonde spanning aan de uitwedstrijd tegen het als 2e geplaatste vv Noordwijk. Al vroeg in de eerste helft wist Quick Boys de 0-1 scoren. Noordwijk gaf zich echter niet gelijk gewonnen en wist in de eerste helft de achterstand nog om te buigen in een 3-1 voorsprong.

Na de rust gingen de jongens vol goede moed weer van start en dat leverde binnen een kwartier twee doelpunten op (3-3). Bij deze gelijke stand waren de jongens kampioen! Het laatste kwartier was dan ook behoorlijk spannend met de nodige kansen over en weer. Na 60 minuten voetballen was de eindstand 3-3 en waren de jongens, één wedstrijd voor het einde van de competitie, kampioen!

Dank aan alle ouders, broers, zussen, opa’s en oma’s en alle anderen die aanwezig waren om de jongens aan te moedigen en er een mooi kampioensfeestje van te maken!

Ardric, Corniels, Finn, Jarno, Jorden, Kees, Lennart, Lucca, Noah en Tim: namens de trainers Adrie en Kees gefeliciteerd en fantastisch gedaan!