Algemene informatie Quick Boys – VVSB

Deze zaterdag 8 juni staat de finale van de nacompetitie tussen Quick Boys en VVSB voor een plaats in de Tweede Divisie op het programma.

De 1-1 uitslag tijdens de heenwedstrijd afgelopen woensdag op sportpark De Boekhorst brengt met zich mee dat de wedstrijd van aanstaande zaterdag ongemeen spannend is en uiteindelijk een winnaar moet opleveren om daarmeete bepalen welke van de twee ploegen volgend seizoen in de Tweede Divisie dan wel de Derde Divisie uit gaat komen. Kortom, voldoende ingrediënten voor een aantrekkelijk en vooral spannend duel op sportpark Nieuw Zuid. Gelet op de te verwachten toeschouwersaantallen wordt geadviseerd tijdig naar Nieuw Zuid af te reizen en daarbij zoveel als mogelijk van de fiets gebruik te maken. De kassa’s zijn vanaf 15.30 uur geopend. Voor de wedstrijd zijn de navolgende toegangsprijzen van toepassing:
– Overdekte tribune: €12,50
– Staanplaats / onoverdekte tribune: €10,00
– Jeugdkaarten t/m 12 jaar: €5,00
– Leden van Quick Boys: gratis

Voorkom lange wachtrijen bij de loketten en maak gebruik van de online kaartverkoop via de Quick Boys-website, bereikbaar via de volgende link: quickboys.ticketteam.com.
Gelet op de belangen van wedstrijd zijn op het sportpark extra veiligheidsmaatregelen van toepassing waarbij o.a. sprake zal zijn van het gebruik van gescheiden supportersvakken.

Ingang Zuid
Ingang Zuid zal dezee zaterdag geopend zijn, waarbij aangetekend dat deze m.n. door bezoekers vanuit Noordwijkerhout zal worden gebruikt.

Parkeren
Ervaring leert dat het parkeerterrein aan de Laan van Nieuw Zuid over het algemeen snel vol is, waardoor naar alternatieve parkeerplekken wordt gezocht. Via deze weg wordt u er op gewezen dat op de Laan van Nieuw Zuid niet over de gehele langszijde mag worden geparkeerd en dat de gebruikelijke verkeersregels op de Laan van Nieuw Zuid van toepassing zijn. Zo ook de regel dat niet hinderlijk mag worden geparkeerd. Van hinderlijk parkeren is in ieder geval sprake als andere weggebruikers door toedoen van foutieve parkeerders worden gedwongen om een verkeersovertreding te begaan door bijvoorbeeld het overschrijden van een doorgetrokken streep of het gedwongen aan de verkeerde zijde passeren van een verkeersheuvel. De veroorzaker hiervan zal worden bekeurd. Hoewel het overbodig zou moeten zijn, wordt via deze weg extra benadrukt dat parkeren op het fietspad alsmede op het voetpad langs de Laan van Nieuw Zuid verboden is. Dit levert gevaarlijke en ontoelaatbare situaties op mede gelet op het feit dat veel kinderen op weg naar het voetbalveld gebruik van het fietspad maken.

Gelet op de relatief beperkte parkeergelegenheid aan de Laan van Nieuw Zuid wordt geadviseerd gebruik te maken van parkeerplaatsen aan de Sportlaan. U dient er wel rekening mee te houden dat hier een betaald parkeren regime geldt. U kunt bij de parkeermeters betalen met PIN, contant of uw mobiel. Voor het betalen met uw mobiel moet u aangemeld zijn bij een aanbieder van belparkeren. Bezoekers van het sportpark mogen de auto niet op de parkeerplaats van zorgcentrum ‘Salem’ parkeren; hier geldt een wegsleepregeling! Een andere optie om uw voertuig gratis te parkeren kan op de Nachtegaallaan op ongeveer vijf minuten loopafstand van sportpark Nieuw Zuid. Een ander alternatief, goedkoper dan parkeren op straat, kan in Parkeergarage Zeehos aan de Drieplassenweg 17 (ingang nabij de rotonde).  

Houd er rekening mee dat er kan worden gecontroleerd op foutparkeerders. Parkeer uw auto niet op die plaatsen waar dit niet is toegestaan. Let op de borden!

Kom met de fiets naar Nieuw Zuid
Om aan alle besognes omtrent parkeerproblematiek te ontkomen is het raadzaam met de fiets naar Nieuw Zuid te komen. Maak maximaal gebruik van de stallingsmogelijkheden. Verkeerd gestalde fietsen / scooters worden verplaatst; dit geldt eveneens voor de fietsen / scooters die nabij de voorkantine zijn gestald en onder de overdekte toegang van de hoofdtribune.  

Ledenpas
(BC)Ledenpas kwijt geraakt of beschadigd; neem contact op met het secretariaat (of bestuur businessclub) en vraag een nieuwe pas aan. Zonder (BC-)ledenpas hebben leden geen vrije toegang!  
Diegenen die een beschadigde pas hebben ingeleverd dienen de nieuwe pas op het secretariaat op te halen.

EHBO
Niet alleen in de jeugdcommissiekamer maar rondom het hoofdveld is een EHBO-team paraat. Overkomt u iets, spreek dan direct een steward aan die er voor zorgt dat het EHBO-team op de ‘plaats des onheils’ verschijnt.

Namens de voetbalvereniging Quick Boys wensen we iedereen een heel mooie zaterdag toe!

Geef een reactie