Anwar Bensabouh per direct naar Quick Boys

Trainer Thomas Duivenvoorden kan met onmiddellijke ingang beschikken over de diensten van Anwar Bensabouh. De transfervrije middenvelder, die sinds enkele weken meetraint met de selectie van de blauw-witten, heeft een contract tot het einde van het seizoen getekend bij Quick Boys, met een optie voor een tweede jaar.



De 25-jarige Bensabouh maakte deel uit van de jeugdopleidingen van AFC en Almere City FC. Bij laatstgenoemde club maakte de geboren Amsterdammer op 20 augustus 2018 als invaller zijn officiële debuut in het betaalde voetbal in de uitwedstrijd tegen Jong AZ. In het seizoen 2021-2022 maakte de centrale middenvelder de overstap naar competitiegenoot Telstar. In Velsen-Zuid kwam Bensabouh in de Keuken Kampioen Divisie tot 54 wedstrijden waarin hij vijf doelpunten maakte. Na een mislukt avontuur in het buitenland zat de rechtspoot enige tijd zonder club.

Na het vertrek van Guus Offerhaus en Tyrone Owusu naar Telstar is Gert Pluimgraaff lange tijd op zoek geweest naar een extra middenvelder. ,,Wij zijn blij dat we onze selectie alsnog hebben kunnen versterken op een positie die onderbezet is. Met Anwar haalt de club een echte voetballer in huis die zeer comfortabel aan de bal is en met zijn ervaring van toegevoegde waarde kan zijn voor deze groep.”

Later deze week volgt op de clubwebsite een uitgebreide kennismaking met de kersverse aanwinst van Quick Boys.

Foto: Pro Shots