Back to the Roots

Gisteren werd de nieuwe Presentatiegids van de Supportersvereniging Quick Boys uitgereikt. De eerste exemplaren werden door Marco van Duijn (voorzitter van de Supportersvereniging) overhandigd aan Henk-Jan van Maanen (voorzitter van de club), Jan Zoutman (hoofdtrainer Quick Boys 1), Martin Steenvoorden (assistent-trainer Quick Boys 1), Bart van Kruistum (voorzitter Businessclub Quick Boys) en Gerard Aafjes (aanvoerder Quick Boys 1). De avond in het sponsorhome van de club werd opgefleurd door een freestyleshow van Hasan Isik, een optreden die perfect aansloot bij het thema van de gids.

De makers van de gids van dit jaar mogen opnieuw trots zijn op het eindresultaat. Wederom wordt op een originele wijze kennisgemaakt met de A-selectie van Quick Boys. Diverse spraakmakende interviews zorgen voor een toegevoegde waarde. Daarnaast bevat de gids veel informatie over het tweede elftal, de diverse jeugdelftallen en de tegenstanders van het vlaggenschip. Kortom, een bron van informatie en een absolute collector’s item voor iedereen die Quick Boys een warm hart toedraagt.

Ben je nog geen lid en wil je toch de nieuwe Presentatiegids ontvangen? Klik dan HIER voor meer informatie. De contributie bedraagt slechts € 15,00 per jaar, terwijl jonge leden (tot zestien jaar) slechts € 5,00 lidmaatschapsgeld verschuldigd zijn. Meld je nu aan en ontvang de nieuwe gids als welkomstgeschenk! 

Geef een antwoord