Bassta treedt op tijdens Familiedagen 2010

Op vrijdag 28 mei speelt de coverband uit Roelofarendsveen in het clubhuis
In het jubileumjaar van Quick Boys staan de nodige activiteiten gepland. Los daarvan worden ook de traditionele Familiedagen georganiseerd. Vijf dagen vermaak voor jong en oud. Het Slotfeest van Supportersvereniging wordt geïntegreerd in dit evenement en vindt plaats op vrijdag 28 mei.

De organisatie kan met gepaste trots mededelen dat zij wederom erin geslaagd is een band van formaat te contracteren voor deze feestavond. Bassta zal een avondvullend programma verzorgen in het clubhuis van Quick Boys. Deze vijfkoppige coverband uit Roelofarendsveen kent de klappen van de muzikale zweep en zal de bezoekers op vrijdag 28 mei proberen een geweldige avond gaan bezorgen. De Katwijkse zangers van de band, Kim de Vreugd, speelt een thuiswedstrijd en zal zich ongetwijfeld snel als een vis in het water voelen.

De toegang tot dit feest is gratis. Later volgt meer informatie over deze avond. Hou daarom, en ook vanwege de overige activiteiten tijdens de Familiedagen, de website nauwlettend in de gaten.

Geef een antwoord