Collecte Alzheimer Nederland digitaal

Vorig jaar haalden collectanten van Alzheimer Nederland op sportpark Nieuw Zuid ruim €550,- (exclusief mobiele donaties) op, voorafgaand aan de competitiewedstrijd tussen Quick Boys en Scheveningen. Nu er geen wedstrijden worden gespeeld, collecteert het fonds dit jaar digitaal bij onze club!

De jaarlijkse collecteweek in november is ontzettend belangrijk voor het werk van Alzheimer Nederland. Vrijwillige collectanten halen dan geld op voor een toekomst zonder dementie en betere ondersteuning van mensen met dementie en mantelzorgers. Juist in deze tijd wordt pijnlijk duidelijk hóe nodig het werk van Alzheimer Nederland is. De groep mensen met dementie groeit snel en is erg kwetsbaar. Gelukkig willen ook steeds meer mensen bijdragen, want de opbrengst van de collecte stijgt al zes jaar op rij.

Wil je ook een gift achterlaten in de digitale collectebus? Ga dan naar https://mii.io/c/alzheimer-nederland-collecte?p=39933495 en maak een bedrag naar keuze over. Voor een toekomst zonder dementie!