DE derby door het oog van fotografen

Na 13,5 jaar werd de “moeder der derby’s” weer eens gewonnen door onze blauw-witte strijders. De vreugde na afloop bewees dat we eigenlijk wel een beetje vergeten waren hoe het voelde. Daardoor werd deze overwinning dan ook ervaren als extra lekker. Rondom de wedstrijd was er, zoals altijd bij een derby, weer enorm veel media aandacht; verschillende radio-ploegen, tv-ploegen, schrijvende pers, social-media kanalen en fotografen waren aanwezig om deze belevenis vast te leggen.

Onze “bijna huisfotografen” Ed en Danielle Baars waren uiteraard ook aanwezig, maar hadden stevige “concurrentie” van o.a. ons eigen mediateam, de huisfotograaf van v.v. Katwijk en fotograaf  Richard de Vos. Vanaf de zijlijn waren alle fotografen het erover eens dat dit een geweldige belevenis was. Hieronder de verschillende albums van Ed & Danielle Baars, Richard de Vos en ons eigen mediateam.

Foto’s van het Quick Boys Mediateam

Foto’s van Ed Baars 

Foto’s van Daniëlle Baars

Foto’s van Richard de Vos

Meer wedstrijd foto’s

Meer wedstrijd foto’s en andere sportfotografie foto’s zijn te vinden op de de website van Ed of die van Daniëlle. Ook Richard de Vos zijn website ziet er strak uit, check hier zijn plaatjes. We hopen hen nog veel vaker te mogen begroeten dit seizoen, zeker als ze zulke mooie plaatjes blijven afleveren. Dank ook namens de club!