Diverse spontane reacties tijdens en na het Quick Boys Gala

.. en een spontaan binnengekomen blog van KaleBaard.nl
Tijdens en daags na het Quick Boys Gala, wat afgelopen zaterdag plaats had in Huis ter Duin te Noordwijk, kwamen diverse spontane reacties binnen over dit geweldige evenement.

Gastheer Jack van Gelder en Lee Towers belden na afloop spontaan op om de organisatie te complimenteren.  Ze brachten de complimenten over voor de geweldige uitstraling van het gala. Lee Towers had enorm genoten van de sfeer die er direct goed in zat. Jack van Gelder vond het prachtig het gastheerschap te mogen verzorgen in zo’n geweldige ambiance. Ook Peter Heerschop meldde het enorm naar zijn zin te hebben gehad… hij had zich voor het Gala goed ingestudeerd op de club en bracht dit prachtig tot uiting in zijn voordracht.

Wellicht nog belangrijker.. alle deelnemers genoten zichtbaar van de avond en staken dit niet onder stoelen of banken. Het spreekt voor zich dat de uiteindelijke opbrengt welke ten goede komt aan de jeugdopleiding van Quick Boys het absolute hoogtepunt was van de avond.

Tevens kwam zojuist bij de redactie de volgende spontane blog binnen van KaleBaard.nl, een platform "Uit de Marketingpraktijk".
Zie: www.kalebaard.nl/verenigingsleven

Geef een antwoord