Doe mee met de Dirk Kuyt Foundation Run aan Zee

De Sem van Duijn Foundation laat nog even op zich wachten; wie weet, als we een paar jaar verder zijn, zitten we achter de Noordelijke goal wel op de Sem van Duijn Tribune. Daarentegen is de Dirk Kuyt Foundation bij iedereen wel bekend. Deze stichting ondersteunt sporters met een beperking zowel financieel als materieel. Op 17 mei wordt de tweede editie van de Dirk Kuyt Foundation Run aan Zee gehouden, schrijf je nu in en steun met uw inschrijving het goede doel.

Leuk teamuitje!

Op vrijdagavond 17 mei organiseert de Dirk Kuyt Foundation de tweede editie van de Dirk Kuyt Foundation Run aan Zee met start en finish bij Quick Boys.
Na een mooie eerste Run aan Zee in 2023, zijn ze dit jaar terug op ons terrein met een hardloopevent voor sporters met en zonder beperking. Er zijn verschillende afstanden voor jong en oud. Je kunt meedoen aan de 1 km, 5 km, 10 km op verharde paden of een mooi strandparcours. Er is ook een wandeltocht van 5 km door de duinen.

Ren mee voor het goede doel!

Met de Run aan Zee haalt de Dirk Kuyt Foundation specifiek geld op voor hun project ‘Dirk Kuyt Foundation maakt zich sterk voor jou’. Veel sporters met een beperking lopen tegen hindernissen aan als ze willen sporten. Met jouw (team)deelname op 17 mei kunnen ze in 2024 nog meer sporters met een beperking helpen, want er mag nooit een beperking zijn om te kunnen sporten.

Voor alle leden van Quick Boys is er een speciale kortingscode (quickboys10) aangemaakt die je kunt invoeren tijdens de inschrijving!

Sportief uitje met je bedrijf

Je kunt ook meedoen met je collega’s! Naast dat je automatisch een donatie doet krijg je als Bedrijven team ook leuke extra’s zoals: hardloopshirts, medailles en tegoed voor een lekker hapje en drankje! Vier personen kunnen samen één Bedrijven team vormen.

Schrijf je in via deze link en/of kijk voor meer informatie of een donatie op de website.