Doelman Pim van der Plas wil vleugels uitslaan

Aan het einde van het lopende seizoen zal Pim van der Plas (22) de club gaan verlaten. De talentvolle sluitpost, voorkomend uit de eigen jeugdopleiding van K.v.v. Quick Boys, wil zijn vleugels uitslaan en elders vlieguren gaan maken in een eerste elftal.

Aan het begin van het seizoen 2017-2018 werd Van der Plas op zeventienjarige leeftijd vervroegd overgeheveld naar de A-selectie van de blauw-witten. De eigen kweek leerde in de voorgaande jaren veel van zijn collega-doelmannen en deed de nodige ervaringen op tijdens de trainingssessies en in oefenwedstrijden van de hoofdmacht, het tweede elftal en Jong Quick Boys.

Vooralsnog moet Van der Plas genoegen nemen met een reserverol achter eerste doelman Paul van der Helm. Zijn wens is dan ook om op korte termijn elders ervaring op te doen en de volgende stappen in zijn ontwikkeling te zetten. De Technische Commissie respecteert zijn beslissing en zal de prestaties van Van der Plas nauwlettend gaan volgen.

De clubleiding wil Pim van der Plas hartelijk danken voor zijn bijdrage in de afgelopen seizoenen en wenst hem veel succes toe bij zijn volgende club.