Donderdag 13 mei: Bloementoernooi

Voormalige Hemelvaartsdagtoernooi weer in het leven geroepen
In navolging van het Schilderstoernooi, dat op Tweede Paasdag is gespeeld, wordt op Hemelvaartsdag 13 mei het Bloementoernooi door K.v.v. Quick Boys georganiseerd. Ook dit toernooi is onderdeel van de vele activiteiten die in het kader van het 90-jarig jubileum van K.v.v. Quick Boys gehouden gaan worden.

Was het schilderstoernooi een traditie die in ere is hersteld, ook het Hemelvaartsdagtoernooi is een in ere hersteld evenement. Een groot aantal bloemenbedrijven die de jeugd van Quick Boys een warm hart toedraagt, is bereid gevonden om dit toernooi te adopteren. De naam van het Hemelvaartstoernooi wordt dan ook veranderd in Bloementoernooi. Naast het motto “Bloemen houden van mensen” is nu ook het motto “Bloemen geven om jeugdvoetbal” van kracht.

Het is de toernooiorganisatie gelukt om tegenstanders te vinden die garant staan voor een goede jeugdopleiding en waarvan de deelnemende teams in de hoogste afdelingen van het jeugdvoetbal actief zijn. VELO, Haaglandia, SHO en Kon. HFC zijn enkele van de vele verenigingen die hun talenten naar Nieuw Zuid zullen sturen.
Er wordt in verschillende klassen gestreden om de prijzen te weten: tweedejaars D-pupillen, eerstejaars D-pupillen, tweedejaars E-pupillen (de zgn. E-top)., tweedejaars F-pupillen en eerstejaars F-pupillen.

Alle ingrediënten zijn aanwezig om er een mooie voetbaldag van te maken, dus kom op 13 mei naar het Bloementoernooi bij K.v.v. Quick Boys om de jeugdige talenten in aktie te zien. De toegang tot sportpark Nieuw Zuid is gratis.

In de bijlage is het programmaboekje opgenomen met meer informatie over het Bloementoernooi van aanstaande donderdag.

Geef een antwoord