Drietal ook volgend seizoen actief op sportpark Nieuw Zuid

Na het spectaculaire einde van de succesvol verlopen eerste seizoenshelft genieten de spelers en stafleden van Quick Boys momenteel van hun welverdiende winterstop. Achter de schermen wordt niettemin hard gewerkt om de selectie voor het seizoen 2024-2025 vorm te geven. En niet zonder resultaat! De Technische Commissie van de blauw-witten maakt bekend dat Nick Broekhuizen, Jason Meerstadt en Jesse Reinders langer aan de club verbonden blijven.

Broekhuizen: multifunctioneel
De clubleiding heeft de optie in het contract van Broekhuizen gelicht. De HBO-student Bestuurskunde, bezig aan zijn eerste seizoen op Nieuw Zuid, kwam tot nu toe in alle wedstrijden voor de winterstop in actie: veertien keer als basisspeler, driemaal als invaller. Thomas Duivenvoorden gebruikt de van origine middenvelder voornamelijk in de voorste linie. Op alle posities overigens. Met negen competitietreffers en het winnende doelpunt in het bekerduel met NAC Breda betaalt de 22-jarige Lisserbroeker het vertrouwen van zijn trainer in zijn aanvallende kwaliteiten dubbel en dwars terug. De samenwerking tussen de club en de oud-speler van ADO Den Haag wordt met minimaal één seizoen verlengd.

Meerstadt: rots in de branding
Op de slotdag van de transfermarkt streek Jason Meerstadt neer op sportpark Nieuw Zuid. De Hagenaar maakte de overstap van de beloften van Sparta Rotterdam en kende weinig aanpassingsproblemen. De betrouwbare verdediger groeide in korte tijd uit tot een vaste waarde in het elftal van de blauw-witten. Eerst als rechtsback, later als centrale verdediger.
De Technische Commissie is zeer tevreden over de positieve bijdrage van Meerstadt (22) tot nu toe en ook de speler in kwestie voelt zich als een vis in het water bij Quick Boys. Beide partijen hebben daarom besloten om het contract open te breken en met twee seizoenen te verlengen. Meerstadt zal derhalve minimaal tot en met het seizoen 2025-2026 op Nieuw Zuid te bewonderen zijn.

Reinders: fluwelen traptechniek
Ook de verbintenis van Jesse Reinders is opengebroken en verlengd tot medio 2026. Voor de middenvelder, aan het begin van het seizoen overgekomen van ADO Den Haag O21, geldt hetzelfde als voor Meerstadt: de Noordwijker maakt sinds zijn entree op Nieuw Zuid een ijzersterke indruk in de middenlinie van Quick Boys. Zijn gouden linkerbeen is een sterk wapen van de 21-jarige Reinders. Het doelpunt uit een vrije trap in de uitwedstrijd tegen HHC Hardenberg is een van zijn persoonlijke hoogtepunten. Verder is hij belangrijk geweest met diverse (voor)assists. Neem als voorbeeld de splijtende pass op Raveline Junte in het uitduel met Excelsior Maassluis. Een nieuwe, langdurige overeenkomst is de bevestiging van het feit dat Reinders het enorm naar zijn zin heeft bij Quick Boys.  

Continuïteit: verder bouwen 
Met de contractverlengingen van bovengenoemde spelers, de doorlopende verbintenissen van Paul van der Helm, Bram Oskam, Nigel Ogidi Nwankwo, Guus Offerhaus, Levi van Duijn en Sem van Duijn en de transfers van verdediger Neville Ogidi Nwankwo (FC Rijnvogels) en aanvaller Lukas Hamann (Nieuwenhoorn) krijgt de selectie voor het volgende seizoen steeds meer vorm. De clubleiding kiest daarmee voor continuïteit en bouwt verder aan een sterk team. Hiertegenover staat het aanstaande vertrek van Timon Fikkert. De doelman zal op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging en de club na afloop van het seizoen gaan verlaten.