Bij het wakker worden vandaag zal bij menig Quickboyzer toch een licht ka(t)terig gevoel leven: omdat we er zooooo dichtbij waren en anders wel vanwege de nodige alcoholische versnaperingen tijdens deze lange avond. Een avond die niemand had willen missen! En dus kan het niet anders dan dat de trots zal overheersen. 

Supertrots op onze jongens en de staf van Quick Boys 1. Wat hebben we met z’n alle genoten van de wijze waarop onze tegenstanders in dit bekertoernooi zijn bestreden! Vol overgave en durf en met heerlijk voetbal. Trots ook op alle vrijwilligers die rond de thuiswedstrijden maar ook bij de uitwedstrijd van gisteren hun steentje hebben bijgedragen aan dit avontuur. Natuurlijk ook trots op ons supporterslegioen: fantastisch dat jullie er steeds bij waren en gisteren in het AFAS-stadion hebben laten zien dat je ook uit een thuisgevoel kan krijgen want dat was zeker het geval!

Quick Boys heeft zichzelf geweldig op de kaart gezet met attractief voetbal, spectaculaire sfeeracties en een prachtig supporterslegioen. Daar mogen we met z’n allen trots op zijn.

Zaterdag wacht Scheveningen uit. Over tot de orde van de dag. 

Maar het bekeravontuur van 2023/2024 neemt niemand ons meer af. 

Het bestuur