Een bus voor Tijs

Begin april was er op Nieuw Zuid een inzamelingsactie genaamd “Een bus voor Tijs”. Deze actie werd georganiseerd door de “Vrienden van Tijs”, met als doel, samen met verschillende andere acties, een bedrag van minimaal €40.000 in te zamelen om Tijs en zijn ouders te helpen bij de aanschaf van een rolstoelbus.

Aan dit goede doel hing ook een fietstocht van 100 km vast, genaamd “Trappen voor Tijs”. Op zaterdag 3 juni was het dan eindelijk zover: de start van de fietsactie, een grote groep vrienden van Tijs waagde de 100 kilometer lange tocht vanuit het Noord-Brabantse Willemstad naar Katwijk aan Zee. Mede met de andere acties zijn de vrienden van Tijs erin geslaagd om een totaalbedrag van maar liefst €61.750 binnen te halen. Dit resultaat heeft al hun verwachtingen overtroffen en heeft geresulteerd in een schitterende bus voor Tijs en zijn ouders.

We willen graag onze oprechte dank uitspreken aan iedereen die betrokken was bij dit prachtige initiatief. In het bijzonder willen we de geweldige steun benadrukken die we hebben ontvangen van de Quick Boys-familie. De reacties waren werkelijk overweldigend! Binnen no-time werd er een prachtig bedrag gedoneerd door mensen uit alle hoeken van de Quick Boys-gemeenschap.

Namens Tijs en zijn gezin willen we u allen hartelijk bedanken voor uw vrijgevigheid en support!