Eerste derby Quick Boys G1

Afgelopen woensdagmiddag stond voor Quick Boys G1 de derde wedstrijd op het programma. En niet zomaar een wedstrijd: het was de eerste derby tegen vv Katwijk.

De wedstrijd werd gespeeld op sportpark De Krom en onze toppers hadden er zin in. In een sportieve strijd waarin er bij tijd en wijlen heel goed werd gevoetbald, werd de uitslag 4-4.
Ondanks dat Katwijk over het algemeen jongere spelers had, ging de strijd de gehele wedstrijd gelijk op. Het was een wedstrijd om van te smullen en waar alles inzat.

Zowel de wederzijdse sportiviteit als de wil om te winnen waren mooi om te zien. Als deze wedstrijd tussen de beide G-teams een voorbode is voor 21 maart komt het helemaal goed!

 

Voetbalclinic verzorgd door oud eerste elftal spelers

Naast deze wedstrijd kenden de spelers van de G1 deze week een ander hoogtepunt: afgelopen vrijdag kwam een aantal oud-spelers van Quick Boys 1 een trainingsclinic geven aan de G-voetballers/voetbalsters.
Na een warm welkom en een voorstelrondje vertrokken de oud-spelers en de talenten van Quick Boys G1 naar veld 4 voor de training. Het enthousiasme was bij iedereen van het gezicht af te lezen. Na een intensieve warming-up was er tijd voor een rondo. De afrondingsvorm was van hoog niveau. Veel ballen werden goed achter de keeper ingeschoten. Het afsluitende partijspel werd op het scherpst van de snede uitgevoerd, waarbij prachtige combinaties werden uitgevoerd. Het was een training van hoog niveau waarbij goed gekeken moest worden, want het was qua niveau soms moeilijk te onderscheiden wie de oud-spelers waren en wie tot de talenten van het G-team behoorden.

Moe, maar zeer voldaan kwamen ze van het veld af. Jan, Derek, Eef, Bennie, Peter en Glen heel hartelijk bedankt, dit is zeer zeker voor herhaling vatbaar. Jullie hebben de spelers een onvergetelijke avond bezorgd!

Geef een antwoord