F6 kampioen!!

Update, incl. verslag van de laatste wedstrijd + een foto
Ook in de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Voorschoten was het weer spannend tot de laatste minuut.

QB F6 begon een beetje slapjes en kreeg dan ook al snel een tegengoal: 0-1. Maar QB F6 knokte terug. Hannah Verburg was er heel snel bij toen de keeper van Voorschoten de bal losliet en tikte de verdiende 1-1 binnen. Maar opnieuw ging het fout. De gevaarlijke spits van Voorschoten schoot de bal van heel ver onhoudbaar binnen: 1-2. Kort daarna was het opnieuw erg gevaarlijk voor de goal van QB. Vier spelers van Voorschoten stonden ineens helemaal vrij voor de neus van topkeeper Thijmen van Klaveren. Hij verkleinde goed zijn doel en dook bovenop de bal, vlak voordat de aanvaller van Voorschoten wilde uithalen. Na een mooie slalom van Hannah Verburg kon Ton van Duin de bevrijdende 2-2 intikken. Daarna was het prijsschieten voor QB F6. Mattijs den Hollander knalde de 3-2 in de kruising, Lennart Blok zorgde met een fraaie halve omhaal/volley uit weer zo´n gevaarlijke hoekschop van Bart Koelewijn schitterend voor de 4-2. Mathieu van Driel zorgde voor een mooi slotakkoord: 5-2.

Daarna barstte het kampioensfeest pas echt los en bleef het nog lang onrustig op sportpark Nieuw Zuid. Alle spelers van QB F6 maakten een ererondje over het veld en kregen daarna een gouden beker, een mooie bos bloemen en een overheerlijk patatje. En als klap op de vuurpijl kregen ze ook allemaal nog een prachtige nieuwe jas van hun aardige hoofdsponsor, Advies- en hoveniersbedrijf M.A. van Rijn .

In de kampioensploeg van Quick Boys F6 zitten Thijmen van Klaveren, Niels van Duijn, Bart Cok, Bart Koelewijn, Lennart Blok, Mattijs den Hollander, Ton van Duin, Mathieu van Driel, Dennis Cok.

Geef een antwoord