Familiedagen: dag 1

Opening, optocht, kindershow, survival run, voetgolf, muzikale barbecue
Vandaag (dinsdag) beginnen de traditionele Familiedagen van K.v.v. Quick Boys. Het evenement gaat van start na de opening van de Familiedagen.

Om 17:30 uur vertrekken circa vijfhonderd jeugdleden van Quick Boys in optocht richting Nieuw Zuid. De parade begint ter hoogte van de Chr. Opleidingschool aan de Parklaan en eindigt via de Roest van Limburgstraat, Secr. Varkevisserstraat, Schoolstraat, Abeelplein, Ouwehandstraat, De Waal Malefijstraat, Duinstraat, Secr. Varkevisserstraat, Tijmstraat, Kamperfoelieplein, Parklaan (ventweg) en Duindoornlaan op sportpark Nieuw Zuid. Op het hoofdveld is de traditionele opening van de Familiedagen.

Vervolgens zal om 19:15 uur in het clubhuis een kindershow worden georganiseerd voor de spelers van de E- en F-pupillen en Landenteams. Een half uur later strijden de A- en B-junioren op en rondom het sportpark en het strand om de eer tijdens de survival run en het voetgolf. Na afloop worden de deelnemers beloond met een muzikaal barbecue. Tussendoor zullen de D-pupillen het onderlinge voetbaltoernooi openen op de velden.

Geef een antwoord