Geen publiek op Nieuw Zuid

Sinds 29 september 18.00 uur zijn er nieuwe maatregelen ter bestrijding van het coronavirus van kracht die ons als club diep raken. Zo geldt een algeheel verbod voor toeschouwers bij alle voetbalwedstrijden, zowel die van Quick Boys 1 als alle andere (jeugd)elftallen.



Dat betekent niet alleen dat er geen toeschouwers zijn toegestaan bij de wedstrijden op veld 1, maar ook bij alle andere wedstrijden die op Nieuw Zuid gespeeld worden. Het verbod geldt daarbij ook voor trainingen.

Het doel is om de sportbeoefening zoveel mogelijk door te laten gaan, zonder grote groepen mensen bij elkaar te brengen. Daarom zijn toeschouwers niet meer toegestaan. Dat geldt ook voor ouders die naar hun sportende kind willen kijken.

Clubhuis
Naast het verbod op toeschouwers zijn er ook andere maatregelen die sinds afgelopen dinsdag van kracht zijn. Zo zullen het clubhuis, de businessclub en de koffiecorner tot nader bericht gesloten zijn.

Uitwedstrijden
Voor het jeugdvoetbal wordt een uitzondering gemaakt voor uitwedstrijden. Daarvoor is de richtlijn als volgt:
Bij uitwedstrijden van jeugdspelers vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder het verbod voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd.

Voor alle overige zaken blijven eerdere richtlijnen uit het protocol onverminderd van kracht. Wij rekenen erop dat iedereen, voor elkaar, de genomen maatregelen zal volgen. Alle maatregelen zijn te lezen in het aangepaste PROTOCOL COVID-19 MAATREGELEN KVV QUICK BOYS.