Gerard Aafjes sluit aan bij A-selectie

Ervaren kracht komt de blauwwitte defensie versterken
Trainer Ted Verdonkschot kan met ingang van heden beschikken over Gerard Aafjes. De ervaren centrale verdediger (29) heeft meer dan 150 wedstrijden in het betaald voetbal gespeeld, maar zit momenteel zonder club. Na het vertrek van Bart Freke heeft Quick Boys de gewenste defensieve versterking voor het nieuwe seizoen alsnog binnen.

De geboren Mijdrechter maakte op 17 september 2004 zijn debuut in het betaalde voetbal als speler van FC Volendam. Bij de wijdbroeken speelde Aafjes onder andere samen met Maarten Woudenberg en Jeroen Ketting. In Nederland kwam hij verder nog uit voor MVV Maastricht en FC Zwolle, de club waarmee de achterhoedespeler in het seizoen 2011-2012 kampioen van de Jupiler League werd. In het buitenland speelde Aafjes voor het Schotse Falkirk FC en het Deense Vejle BK.

De afgelopen periode heeft Aafjes zijn conditie op peil gehouden bij Team VVCS, het elftal dat bestaat uit profspelers zonder contract die zich middels oefenduels in de kijker proberen te spelen bij nieuwe werkgevers. Op het toernooi in Rijnsburg heeft Verdonkschot hem enkele weken geleden zelf in actie kunnen zien. Het Technisch Management wenst Aafjes veel succes en plezier toe op sportpark Nieuw Zuid.

Geef een antwoord