Gert Aandewiel langer verbonden aan Quick Boys

Het bestuur van Quick Boys heeft met Gert Aandewiel (46) overeenstemming bereikt over verlenging van de overeenkomst met de technisch manager tot en met het seizoen 2018-2019.

De KNVB-docent en voormalig speler én hoofdtrainer van Quick Boys 1 is bezig aan zijn tweede seizoen op sportpark Nieuw Zuid in zijn huidige functie. Als eindverantwoordelijke voor de jeugdopleiding, seniorenselecties en scouting heeft hij een aantal belangrijke verbeteringsprocessen in gang gezet. Zowel bij de jeugd als bij de senioren zijn de eerste positieve resultaten reeds zichtbaar geworden.

Nu Aandewiel langdurig aan de club verbonden zal blijven krijgt hij de mogelijkheid tot het verstevigen en uitbouwen van de structuur waarmee Quick Boys de komende jaren vooruit kan.
Tevens zal de technisch manager zijn kennis en ervaring verder overdragen op onze jeugdspelers en trainers, in bijeenkomsten maar ook daadwerkelijk op het veld tijdens trainingen en wedstrijden.

In samenspraak met het bestuur zijn de verantwoordelijkheden verder uitgebreid en is een aantal duidelijke doelstellingen geformuleerd voor zowel de jeugdopleiding als de seniorenselecties, waarbij doorstroming van de jeugd naar het eerste elftal en behoud van de eigen identiteit een zeer belangrijke plaats blijven innemen.

Het bestuur van K.v.v. Quick Boys

Geef een antwoord