Gezellig derde “In den Blauwen Bock” koppelklaverjastoernooi

Vrijdagavond 26 januari werd in het clubhuis voor de derde keer het “In den Blauwen Bock” koppelklaverjas toernooi georganiseerd. Een toernooi wat gezien de opkomsten een blijvertje zal gaan worden op Nieuw Zuid.

Tijdens de eerste editie kwamen er 40 koppels op het toernooi af en dit smaakte voor de deelnemers en de organisatie naar meer. Dus het tweede toernooi kon niet lang uitblijven welke uiteindelijk “ramvol” zat met 52 koppels.

De opkomst van het derde toernooi leek ook weer erg hoog te worden, ware het niet dat een hardnekkige griep onder de deelnemers het aantal had gereduceerd tot 42 koppels. Het werd er niet minder gezellig door en de deelnemers speelden in 3 ronden in een vol Clubhuis om de inmiddels fel begeerde wisselbokaal.

Aan het einde van een zeer gezellige avond werden de uiteindelijke winnaars: Rob Gillissen en Kees Bosch die met 5721 punten, 250 punten meer hadden dan de nummers twee. Daarmee werden zij de trotse winnaars van het derde “In den Blauwen Bock” koppelklaverjas toernooi.

Gezien het grote enthousiasme kan het niet anders dan dan dit toernooi een blijvertje is geworden. Houd de website in de gaten en volg Quick Boys op Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Youtube zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van de aankomende evenementen en anders nieuws.

De organisatie wil via deze weg de vrijwilligers die weer belangeloos voor de club en de bezoekers klaar stonden bedanken. Ook de onderstaande sponsors bedankt voor het beschikbaar stellen van de prijzen:
Cafe In den Blauwen Bock, H&H Catering, Bike Totaal Luyten, Grill-bar Ruig, Wim Wiesmeijer Boeketterie, VOF Verdoes en k.v.v. Quick Boys.