Hoe gaat het met…Philippe den Hartog?

Tijdens de wedstrijd SHO – Quick Boys raakte Philippe den Hartog ernstig geblesseerd. De klassieke buitenspeler van Quick Boys zal dit seizoen niet meer in actie komen. Afgelopen week sprak de webredactie met hem over hoe het gaat en zijn plannen bij Quick Boys.

Philippe, hoe gaat het met je?         
Naar omstandigheden gaat het goed met mij.

Tegen SHO raakte je heel ongelukkig geblesseerd. Wat gebeurde er precies?
Ik liep op een diepe bal in een volle sprint, waarschijnlijk was ik een klein beetje uit balans waardoor ik ongelukkig door mijn knie heen ging. Hierdoor is alles in mijn knie afgescheurd.

Want hoe lang verwacht je geblesseerd te zijn?     
De verwachting is dat ik 9 maanden niet kan voetballen.

Je staat bekend als een speler met een ongelooflijk doorzettingsvermogen, met name daarom heeft de achterban jou in haar armen gesloten. Hoe zie jij dat?
Ik ben erg blij dat de supporters mij zo zien en vind het erg prettig om voor zoveel supporters te mogen voetballen. Ik wil er dan ook alles aan doen om zo snel mogelijk weer op het hoofdveld te staan.

Natuurlijk helpt een goal tegen Katwijk daar ook bij.
Zeker, ik denk dat het moment dat ik scoorde tegen Katwijk wel het mooiste moment is geweest uit mijn voetbalcarrière tot nu toe.

Afgezien van je blessure, hoe bevalt je periode bij Quick Boys tot nu toe?
Momenteel heb ik het super naar mijn zin, Quick Boys is een mooie vereniging en daarom hoop ik hier ook nog lange tijd te kunnen voetballen.

Komend seizoen zullen er wat nieuwe gezichten op Nieuw Zuid verschijnen. De trainer gaat weg, ook een aantal spelers vertrekt. Wat moet er volgens jou veranderen ten opzichte van dit seizoen?
We moeten zorgen dat we in het nieuwe seizoen weer een sterk team worden. Zodra het niet draait, moeten we met z’n allen de mouwen opstropen en vechten voor elkaar.

Want is er nog wat mogelijk dit seizoen?
Er is nog van alles mogelijk. We moeten gewoon zorgen dat we 2e worden, dan heb je sowieso een periode en kan je je gaan richten op de nacompetitie. Hopelijk kunnen via deze weg promoveren naar de Topklasse.

Hoe zie jij je toekomst op Nieuw Zuid?
Hoe ik mijn toekomst zie op Nieuw Zuid is om allereerst te promoveren naar de topklasse, daarnaast wil ik nog lang blijven bij deze club en voor de prijzen gaan spelen.

Heb je naast het voetbal nog hobby’s?
Mijn hobby is m’n werk waar ik veel tijd in stop, ik hoop over een paar jaar een groot aannemersbedrijf op te zetten.

 

Geef een antwoord