Informatie ASWH – Quick Boys

Op zaterdag 28 februari staat de competitiewedstrijd ASWH – Quick Boys op het programma. Een wedstrijd tussen twee concurrenten in de strijd om de tweede plaats in de Hoofdklasse B. Een plek die aan het eind van het seizoen interessant kan zijn voor een vervangende periodetitel. Een wedstrijd derhalve waarbij het elftal van trainer Ted Verdonkschot de steun van de supporters zeer goed kan gebruiken.

Gelet op het feit dat parkeren op en rondom sportpark Schildman nagenoeg onmogelijk is omdat de enig beschikbare parkeerplaats bij het sportpark van ’s morgens vroeg tot laat in de middag doorgaans bezet is, wordt geadviseerd zoveel als mogelijk gebruik te maken van georganiseerd busvervoer. Quick Boys-supporters die op eigen gelegenheid (met de auto) naar Hendrik-Ido-Ambacht komen, worden verzocht direct door te rijden naar de parkeerplaatsen bij de sporthallen De Ridderhal, bereikbaar via de navolgende routebeschrijving:

Vanuit de richting Rotterdam
Via A20 en A16 (Brienenoordbrug) rijdt u richting Dordrecht en neemt de afslag (nr. 23) Hendrik-Ido-Ambacht. Bovenaan gaat u linksaf (de Hendrik Ydenweg) en volgt u de weg (incl. scherpe bocht naar Antoniuslaan) tot de rotonde. Bij deze rotonde neemt u de 2e afslag. U rijdt door tot de volgende rotonde en neemt dan de 3e afslag  en komt op de Hoge Kade. Na ca 200 meter ziet u links de sporthallen De Ridderhal en de daarbij gelegen parkeerterreinen. Vanaf de parkeerplaats is het 5 tot 8 minuten lopen (door het park) naar ASWH. (Er staan bij kruispunten ook P-borden en aanduidingen richting sporthallen aangegeven).

Het bestuur van ASWH wijst u er op dat foutparkeren rondom het sportpark of in de woonwijk(en) kan leiden tot bekeuringen. Er wordt gecontroleerd. Door het bestuur van ASWH wordt verwezen naar de huisregels en ordemaatregelen waarin opgenomen dat vuurwerk en rookpotten niet zijn toegestaan.

Geef een antwoord