Informatie en kaartverkoop Ladies Night

De Ladies night is ook al een avond die niet meer weg te denken is uit de familiedagen agenda. Het verleden heeft uitgewezen dat deze avonden altijd uitdraaien op avonden vol doldwaze en hilarische momenten met heel veel lol, wijn en gezelligheid.

De bussinesclub zal op woensdagavond 31 mei van 19:00 tot 23:00 omgedoopt worden tot de “Quick Boys Ladies Club”. Uiteraard zal de avond bol staan van de live entertainment, veel lol en een kleine bingo ronde. Dave Dekker (bekend van Ciske de Rat) zal langskomen om de “Ladies Club” volledig op haar kop te zetten.

De inmiddels welbekende presentator Marvin zal met de nodige hysterie en hilarische momenten een ieder thuis en op haar gemak laten voelen. Lukt dit niet dan is er altijd nog de wijn- en ginbar die geheid het ijs bij een ieder zal doen breken. Dirks Vishandel en Sisters Beach zorgen daarbij ook nog eens voor heerlijke hapjes waaronder sushi!
Vergeet ook niet je portemonnee mee te nemen, want anders dan voorgaande jaren zal niet de bingo centraal staan, maar zijn er plaatselijke winkels aanwezig die schitterende aanbiedingen voor je in petto hebben. Zo zal Sandbeach een kleine modeshow verzorgen en met het zomerseizoen in aantocht kunt u dus leuke ideeën opdoen om deze zomer “chique en fleurig over de boulevard te paraderen”.

Kaartverkoop

De kaarten voor dit evenement zijn uitverkocht