Inschrijving buscombi naar Spakenburg – Quick Boys

Op zaterdag 30 november aanstaande speelt Quick Boys de zevende uitwedstrijd van het seizoen 2019-2020. De blauw-witten zijn dan te gast bij Spakenburg. Het eerste elftal van Quick Boys kan de steun van de supporters heel goed gebruiken om een goed resultaat te halen. Daarom organiseert de Supportersvereniging weer een busreis naar Bunschoten-Spakenburg tegen een zeer voordelig tarief.

Wil je bij deze wedstrijd aanwezig zijn, dan dien je gebruik te maken van de door de lokale autoriteiten verplichte buscombiregeling. De inschrijving voor deze busreis vindt plaats in het clubhuis op dinsdag 26 november tussen 20:00 en 21:30 uur en donderdag 28 november tussen 20:00 en 22:00 uur.

De kosten van een buskaart bedragen slechts 10,00 EUR. Tijdens de inschrijving voor de busreis dienen tevens toegangskaarten voor de wedstrijd te worden gekocht. De prijzen voor de toegangskaarten (staanplaatsen) zijn als volgt:

Volwassenen: 10,00 EUR
Volwassenen (67+): 5,00 EUR
Kinderen (13 t/m 16 jaar): 5,00 EUR
Kinderen (t/m 12 jaar): gratis

Leden van de club (op vertoon van ledenpas) en de Supportersvereniging kunnen maximaal twee combikaarten per persoon kopen, niet-leden (op vertoon van legitimatiebewijs) maximaal één combiticket. Tijdens de verkoop kan er zowel per pin als met contant geld betaald worden. Aangezien er sprake is van een verplichte buscombi, mogen ook niet-leden van de Supportersvereniging gebruikmaken van het georganiseerde busvervoer.

De bussen vertrekken om 13:00 uur vanaf de Laan van Nieuw-Zuid. Voor een hapje en een drankje wordt uiteraard gezorgd. Het meenemen van eigen (alcoholische) dranken is niet toegestaan. De wedstrijd begint om 15:00 uur. Reis mee en steun Quick Boys in de uitwedstrijd tegen Spakenburg!

Geef een antwoord