Jaap van Duijn keert terug op het oude nest

De talentvolle aanvaller speelt volgend seizoen op sportpark Nieuw Zuid
De technische commissie is verheugd te kunnen mededelen dat Jaap van Duijn deel zal uitmaken van de A-selectie voor het seizoen 2010-2011. Daarmee keert de jeugdige vleugelspits weer terug op het oude nest, zijn sportpark Nieuw Zuid.

Het afgelopen seizoen speelde de negentienjarige Van Duijn in het beloftenelftal van Feyenoord onder trainer André Hoekstra. Hij was uitgenodigd voor een trainingsstage en mocht aantreden in een oefenwedstrijd tegen de talenten van Schalke’04. De Katwijker kwam regelmatig in actie voor Jong Feyenoord en mocht zo nu en dan meetrainen met het eerste elftal. Desalniettemin werd het contract met de Rotterdamse club niet verlengd.

Een jaar eerder speelde de buitenspeler voor PSV. In Eindhoven kende het talent een goed seizoen. Met zes treffers werd de rappe aanvaller bijna topscorer van zijn team en een langdurig verblijf leek in het verschiet te liggen. Toch scheidden de wegen van PSV en Van Duijn zich. Daarvoor speelde hij in Quick Boys A1. Destijds maakte Van Duijn indruk in de eerste divisie tijdens wedstrijden tegen Ajax A2, FC Volendam A1 en Vitesse A1.
Overigens heeft Van Duijn een carrière als profvoetballer nog altijd niet uit het hoofd gezet, maar is niettemin zeer gedreven om succes te boeken met Quick Boys.

Het webteam wil Jaap van harte welkom thuis heten en wenst hem veel succes toe op sportpark Nieuw Zuid.

Geef een antwoord